top of page
Captain-Fawcetts.jpg

LAD OS SAMMEN LAVE DIN NÆSTE REKLAMEFILM

VI ER SPECIALISTER I

Produktvideo

En produktvideo er en video, der fremviser dit produkt, så det fanger dine kunders interesse på en sådan måde, at de får lyst til enten at købe produktet impulsivt, eller lægge mærke til produktet i deres dagligdag. Vi ved hvordan, vi kan få jeres produkter til at fremstå indbydende, både visuelt og auditivt.

Profil og brandingvideo

En profil video, er en video der fortæller dit brands historie.

Den kan svare på spørgsmål som:

Hvem er du?

Hvad er din mission?

Hvilken ydelser kan du tilbyde?

Hvad er dine værdier?

En profil video omkring din virksomhed, er en særdeles effektiv måde at fange folks opmærksomhed på, og få dem til at huske dit brand.​

Eventfilm

Har du et event, du gerne vil have dækket, så stiller vi op med det nødvendige udstyr indenfor lys, lydoptagelse, multi kamera setup osv. Hvad end det er en koncert, konference, sports konkurrence, workshop, jubilæum eller hvad du ellers vil have optaget, så har vi din ryg

Dronefilm


Vi udfører certificeret drone optagelser af din virksomhed, produkt eller projekt, både udendørs og indendørs. Vi er også trænet i den moderne og efterhånden utroligt populære FPV drone stil, som man ser i mange nye Holywood produktioner og TV reklamer. FPV drone gør det muligt at fremvise din virksomhed, så seerene føler de selv sider i cockpittet, mens de flyver igennem produktionen.

Rekrutteringsvideo


​Med en rekrutteringsvideo, kan du vise hvor attraktiv din virksomhed er som arbejdsplads. Man kan se det som en reklame, hvor målgruppen er nye kvalificeret medarbejdere.

Testimonial


En testimonial video, er en video anmeldelse af din virksomhed fortalt af dine kunder. Da 91% af kunder tjekker online anmeldelser, er dette en ekstremt effektiv måde at øge tilliden omkring dit brand. I en testimonial video vil du typisk se kunden rose din virksomhed og fortælle om, hvordan din virksomheds produkt eller ydelse har hjulpet dem.

bottom of page