top of page
Video skal betragtes som en investering.  
Video på landingssider øger konverteringen med 80 %!
At se en overbevisende præsentation af et produkt i form af video, kan påvirke købsadfærd og gøre en besøgende til et kundeemne!
At formidle det rigtige indtryk gennem video er et stærkt marketingværktøj! Derudover kan de tjene som tutorials eller testimonials , afhængigt af det aspekt, du leder efter.

REKLAMEVIDEOER
er det
"NYE"
SORT

Heat 2

 

Historiefortælling eller storytelling, som det bliver kaldt på engelsk, er en af de ting, som hjælper med at holde seeren fast i en video. I denne produkt video af The Heat Companys handsker Heat 2, valgte vi at kombinere storytelling med spændende kamera vinkler og bevægelser, dels for at holde publikums opmærksom og dels for at fremvise handskernes egenskaber på en interessant og spændende måde. Samtidig valgte vi, at optage videoen udendørs, hvilket godt kan vise sig, at være en udfordring, specielt om vinteren. Men vi syntes bestemt, at vise handskerne i deres rette element, ville bidrage til at målgruppen kan se hvorfor de bliver nødt til at eje et par Heat 2.

Real Turmat

 

Inden en produkt video bliver optaget, er det vigtig, at der bliver lavet en solid plan. Dette er sandt, både når man optager i et studie, hvor man har 100% kontrol over lyset, men specielt også, når der skal optages udenfor. Hvis man derudover kombinere det med, at man optager om vinteren, hvor dagen er virkelig korte, så begynder det at blive en udfordring

Vi mødte super tidligt på lokation, da vi skulle optage produktvideoen af Real Turmat. Vi vidste, at vi skulle udnytte dagslyset optimalt for at få alle skuddene i kassen og undgå reshoot. Men vi havde lavet en skudsikker plan og med en smule held lykkedes det, at nå alt hvad vi havde planlagt, og stadig have lidt tid til at sidde og nyde naturen.

En produktvideo som denne, er lavet med henblik på at fange seerens opmærksomhed og samtidig give nyttige information omkring produktet.

Svaneke Classic

 

Lysten til at købe en øl opstår, hvis man forbinder den øl med noget lækkert. Vi har produceret denne produktvideo af Svaneke Classic, for at ramme seerens underbevidsthed, så seer bliver til køber, næste gang øllen bliver mødt på hyllen eller menukortet.

Hos Apilux Media elsker vi at arbejde med glas. Der kan være mange udfordringer i form af reflektioner og fingeraftryk, så når man opnår et tilfredstillende resultat, kan det mærkes gennem hele kroppen.

Vi har lavet videoen kort, så den passer perfekt til sociale medier, men stadigvæk fortæller at Svaneke Classic er en lækker øl.

Fitnessnord

 

Når man laver en video, der indeholder fødevarer, opstår der nogle komplikationer. Mange fødevarer bibeholder sjældent deres indbydende udseende i de mange timer, det tager at optage en produkt video.

Derfor kræver det, foruden lidt ekstra tid, en hvis opfindsomhed. Vi havde masser af sjov med at filme denne produktvideo, da det viste sig, at være lidt af en udfordring, at få det hele til at spille, som vi havde planlagt. Men det lykkedes til sidst, og vi blev ret tilfredse med resultatet.

Det tog lidt længere tid, at optage end planlagt. Men vi stopper ikke før vi er tilfredse med resultatet, også hvis det betyder, at vi kører på selvbetalt overtid.

Græsk salat

 

Brand awareness betyder, at man gør forbrugerne kendt med det produkt eller den service man tilbyder.

Vi bruger i gennemsnit 2,5 timer om dagen på sociale medier ( https://www.smartinsights.com/social-media-marketing/social-media-strategy/new-global-social-media-research/)

Det gør sociale medier til et oplagt sted, at udføre brand awareness.

Denne video er lavet som en demonstration på, hvordan det kunne se ud. En video der fanger seerens interesse samtidig med, at den ligger et spor i underbevidstheden for den service man udfører. Vi mennesker er jo mere tilbøjelige til at købe fra kendte mærker.

Denne type video er ikke kun begrænset til restaurationsbranchen, men kan benyttes til brand awareness inden for de fleste fag.

Goal Zero

 

Det er altid fedt, når man har mere tid at gøre med under produktionen af en produktvideo. Så kan man bruge det ekstra på at hæve kvaliteten af videoen. Som fx at få produktet til at svæve, eller lave interessante motion graphics i form af text osv.

I planlægningsfacen, er det vigtigt at finde ud af, hvad man vil fremhæve ved produktet, og ved Goal Zero Lighthouse mini, som er stjernen i denne video, valgte vi at fremhæve lampens egenskaber på en sjov og kreativ måde. Det handler jo om, at få produktet til at skille sig ud fra de konkurrerende på markedet, og pege på de ting, hvor produktet gør arbejdet selv.

Beyerdynamic

 

Disse hovedtelefoner (beyerdynamic DT 990 PRO) er skabt til personer, som arbejder med lyd i deres dagligdag. Derfor er det vigtigt at det fremgår af videoen, at produktet er til professionelle, hvor kvaliteten af lyd, er vigtig.

En produkt video er ikke altid kun en visuel fremvisning af et produkt, men også en fremragende måde, hvorpå man kan skabe opmærksomhed omkring sit produkt samtidig med, at man fortæller et budskab.

Beyerdynamic var meget tilfreds med resultatet, og roste videoen for både der visuelle, men også lyd design, og man møder den på deres hjemmeside, når man klikker ind på produktet.

Ketchup

 

Denne video blev lavet ret spontant, og var, på tidspunktet, ærlig talt kun for at fylde lidt ud i vores portfolio. Men midt i redigeringen, fik vi den besked, at vi ikke måtte vise producentens navn og logo i vores portfolio.

Vi havde på dette tidspunkt brugt en del tid på videoen, tid vi helst ikke ville se spildt, så med lidt kundskaber i compositing, erstattede vi mærkaten på flasken med et vi havde lavet i photoshop, og satte det ind i videoen.

Der er ingen grund til at græde over spildt mælk, når man i dag har software, der kan fjerne mælken uden problemer.

bottom of page