top of page

Hvordan vi arbejder

    Pre-production
 
  • Det første trin i processen, det er her alt planlægningen forgår. Her vil du være i dialog med os, og kan forklare, hvad du ønsker at fortælle med videoen, eller hvad du vil have vist frem. Vi har et spørgeskema klar, så det er lige til.

  • Det er også i dette trin vi vil planlægge, hvor der skal optages, og hvad der skal optages.

  • Vi vil, sammen med dig, kigge på din virksomhedsstil og brand. Hvilke farve kombinationer din virksomhed benytter sig af, hvilket slogan og andre relevante ting, som vil hjælpe til at gøre videoen personlig og passe dit brand.

  • Hvis der skal optages på en ekstern lokation, vil det være en god idé, hvis vi kan se lokationen inden optagelse. Det giver os en mulighed for at se, om lokationen vil virker, om der skal rykkes rundt på noget, og give os en kæmpe fordel, når vi skal planlægge optagelser.

  • Efterfølgende går vi i tænkeboksen, og bruger vores kreative kundskaber til at få alle detaljerne på plads, så vi har en skudsikker plan, inden vi går videre til næste trin.

    Production

  • Det næste trin i processen. Det er her vi fanger alt det nødvendige rå materiale, som vi senere klipper sammen og redigere til det færdige produkt. Hvis der skal optages på en ekstern lokation, som ikke er vores studio, medbringer vi det nødvendige udstyr til optagelse. Vi møder op og sætter lys og udstyr til optagelse af lyd samt kameraer op.

  • Vi møder lidt før for at gøre det hele klar, og få de sidste ting på plads inden kameraet ruller. Det er her en stærk planlægning, viser sit værd, så vi ved hvor vi kan sætte lamperne til osv.

    Post production
 
  • Når alle optagelser er i kassen, går vi videre til redigeringen. Nu er det tid til at sætte det hele sammen. Alt materiale, vi har optaget, bliver sorteret. Det er her vi klipper videoen sammen, lægger musik på, retter farver, så det hele ser ens og lækkert ud. Det er også her, vi lægger lydeffekter på samt visuelle effekter.
  • Når videoen er klar bliver den sendt til dig for godkendelse. Du har nu, som kunde, en mulighed for at kontrollere, om der er noget du vil have rettet, hvis du finder noget, retter vi det kvit og frit. Vi tilbyder dette til alle vores kunder, uanset hvilken video, der er blevet købt.

  • Hvis du har nogle spørgsmål omkring ovenstående, er du velkommen til at kontakte os 

The-kitchenrull-shot[1].jpg
Hvordan vi startede

Apilux Media blev startet i 2019 i Havdrup, nær Roskilde, af brødrene Kim og Brian Vegeberg.

 

Da vi altid har haft en passion for at skabe, og være kreative, blev kameraet hurtigt til en vigtig del af vores liv.

 

Over en gang bål hygge og et par dåseøl, da vi var ude at optage en video til vores YouTube kanal Outdoor Visuals, blev vi enige om, at vi var træt af dårlige danske reklamefilm, og at reklamer sagtens kan være fede og underholdende..

Så vi besluttede, at vi ville bruge vores kundskaber, til at hjælpe virksomheder, med at lave lækre reklamer til deres online markedsføring.

 

Vi fandt hurtigt ud af, at det var, hvad vi var skabt til. Ikke nok med, at vi har et ekstremt godt samarbejde, men vi er også gode til at finde på nye idéer og bygge videre på hinandens idéer.

Det hjælper selvfølgelig også, at vi bare elsker at lave video med alt hvad det indebærer.

 

Vores stil er moderne og nytænkende. Vi prøver hele tiden at tænke ud af boksen, og afprøve nye og spændende ting. Vi er specialister i produktvideo, profilvideo, eventfilm, testimonials, rekrutteringsvideo.

Udover er vi certificeret og trænet i cinematic drone optagelser både i den traditionelle still, og den nye og enormt populære FPV drone stil. Vi har droner der kan flyve inde samt ude.

bottom of page