top of page
Hvordan vi startede

Apilux Media blev startet i 2019 i Havdrup, nær Roskilde, af brødrene Kim og Brian Vegeberg.

 

Da vi altid har haft en passion for at skabe, og være kreative, blev kameraet hurtigt til en vigtig del af vores liv.

 

Over en gang bål hygge og et par dåseøl, da vi var ude at optage en video til vores YouTube kanal Outdoor Visuals, blev vi enige om, at vi var træt af dårlige danske reklamefilm, og at reklamer sagtens kan være fede og underholdende..

Så vi besluttede, at vi ville bruge vores kundskaber, til at hjælpe virksomheder, med at lave lækre reklamer til deres online markedsføring.

 

Vi fandt hurtigt ud af, at det var, hvad vi var skabt til. Ikke nok med, at vi har et ekstremt godt samarbejde, men vi er også gode til at finde på nye idéer og bygge videre på hinandens idéer.

Det hjælper selvfølgelig også, at vi bare elsker at lave video med alt hvad det indebærer.

 

Vores stil er moderne og nytænkende. Vi prøver hele tiden at tænke ud af boksen, og afprøve nye og spændende ting. Vi er specialister i produktvideo, profilvideo, eventfilm, testimonials, rekrutteringsvideo.

Udover er vi certificeret og trænet i cinematic drone optagelser både i den traditionelle still, og den nye og enormt populære FPV drone stil. Vi har droner der kan flyve inde samt ude.

The-kitchenrull-shot[1].jpg

Hvordan er forløbet, hvis du vælger os?

Sammen skaber vi en video, du kan være stolt af

a small simple icon about pre production

Pre production

Planlægning og forberedelse

Før vi går i gang med optagelserne, skal vi have en god forståelse af dine ønsker og behov. Vi starter derfor med en indledende samtale, hvor vi:

  • Drøfter dine mål for videoen

  • Afklarer målgruppen for videoen

  • Bestemmer videoens tone og stil

  • Udvikler en detaljeret plan for optagelserne

Vi hjælper dig også med at finde den perfekte lokation til din video og sørger for alt det nødvendige udstyr.

Small icon about production of an video,

Production

Optagelse af din video

Når alt er planlagt, er det tid til at optage din video! Vi møder op på lokationen med alt det nødvendige udstyr og sørger for et professionelt setup. Vi tager os tid til at instruere skuespillere og sørger for, at alt går efter planen. Vi optager alt det nødvendige materiale til din video.

small icon about editing colorgrade and

Post production

Redigering og finjustering

I post-production klipper vi din video sammen, lægger musik og lydeffekter på og sørger for, at den ser professionel ud. Vi retter farver, tilføjer tekst og grafik og sørger for, at din video er klar til at blive delt med verden.

bottom of page